Aslancami İlkokulu
Aslancami Mahallesi Okul Yolu Sokak No32 Fatsa / ORDU

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ TOPLUMUNUN İNSANI ,İŞ VE HİZMET ALANLARININ GEREKSİNİMİ KARŞILAYACAK ŞEKİLDE YETİŞTİRMEK.AYRICA Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

HER YIL HEMEN HEMEN FEN LİSESİ ANADOLU LİSELERİ DENZİCİLİK LİSELERİNE ÖĞRENCİ GÖNDERMEKTEYİZ.BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMALARINDA SAMSUN BÖLGE SERGİSİNE HEMEN HEMEN HRE YIL PROJE GÖNDEDEREK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ALDIĞIMIZ PROJEMİZ VARDIR.

NORMAL ÖĞRETİM

08:30 BAŞLAR 14:20 BİTER

KALORİFERLİ

ORDU İLİNE 57 KM.FATSA İLÇESİNE 19 KM

ASLANCAMİ BELDESİ BÜYÜKŞEHİR YASASIYLE MAHALLE OLMUŞTUR.